haluatko varmistaa itsesi ja perheesi turvallisuuden?

Ennakoiva henkilökohtainen turvakartoitus

Elämämme on yhä enemmän julkista ja julkisesti tarkasteltavissa. Elämässä tulee eteen tilanteita, joissa henkilökohtainen turvallisuus on uhattuna.

Ne voivat johtua asemasta, työstä tai muusta elämäntilanteesta. Saattaa tulla uhkailuja verkossa, suoria viestejä tai pahimmillaan jopa vahingontekoja ja hyökkäyksiä, jotka kohdistuvat omaisuuteen, lemmikkieläimiin tai jopa läheisiin ihmisiin.

Henkilökohtainen turvallisuuskartoitus on menetelmä, jolla etsitään oman turvallisuuden haavoittuvuuksia ja rakennetaan parempaa suojausta. Keskeisenä periaatteena on, että jos emme voi estää jotain tapahtumasta, kykenemme valmistautumaan siihen niin hyvin, että sen vaikutukset eivät ole katastrofaalisia.

Kartoituksen lähtökohtana on katsoa maailmaa hyökkääjän silmin.

Avataan oman elämän aikataulut ja katsotaan mitkä niistä ovat haavoittuvaisimpia vahingonteolle. Tarkastellaan mm.:

 • Mitä virtuaalimaailma kertoo meistä?
 • Miten hyökkääjä sitä käyttäisi meitä vastaan?
 • Mitä hyökkääjän tulisi tehdä onnistuakseen?
 • Miten siihen tekemiseen liittyvät valmistelut näkyvät ja olisivat havaittavissa?

Miten palvelu toimii?

 • Täytä clearwater.fi sivustolta löytyvä tilanneselvityslomake
 • Tilaa selvitys ja liitä lomake yhteydenottoosi.
 • Clearwater tiimi tekee tarkastuksen ja laatii asiantuntija-arvion tilanteeseesi.
 • Saat konkreettiset neuvot, miten toimia.

  Toimitusajan saat paluupostissa. Yleisesti pyrimme toimittamaan raportin 8 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

   

  Online palvelun hinta 249€ sis. Alv.

   

  Asiakaspalaute

  ”Vanhempi poikamme oli jo pitkään ollut koulussa kiusaamisen kohteena ja meiltä rupesivat keinot loppumaan. Tuttavani antoi Tommin yhteystiedot ja hänen avullaan ymmärsimme mistä oli kysymys! Poikamme sai apua ja itsellekin tuli huomattavasti enemmän toimintamalleja miten kommunikoida opettajien kanssa.”

  – Kahden kouluikäisen pojan äiti, Helsinki

  ”Minuun kohdistui jatkuvaa kiusaamista yhden ryhmän toimesta. Puhuin opettajalle, mutta ei se mihinkään loppunut. Kaverini auttoi minua löytämään itsepuolustusharrastuksen pariin ja treeneissä puhuttiin kiusaamisesta ja mitä voisi tehdä. Sitten yhtenä päivänä en enää väistänytkään ja kun yksi niistä tarttui kiinni, niin pelästyivät kun huusin täysillä ”IRTI” ja irrottauduin otteesta. Sen jälkeen olin vaan ”hullu ämmä”, mutta sain olla ihan rauhassa”.

  Tyttö, 14v, Espoo.

  ”Olin tutustunut tähän nuoreen mieheen yksissä bileissä ja vaikutti ihan mukavalta kaverilta. Kun sitten ryhdyttiin seurustelemaan, niin huomasin nopeasti, että hän rupesi rajoittamaan mun menoja, puuttumaan mun kaveri piiriin jne. No laitoin sitten poikki sen, mutta tää neropatti olikin yksi ilta odottamassa mua ovella ja tunki sisään. No ei siinä mitään onneksi tapahtunut, mutta säikähdin ihan sikana. Tunsin Tommin kaverin kautta ja pyysin apua. Pari viikkoa siinä meni, kun se yritti soittaa ihan hulluna ja pommittaa mua viesteillä, mutta Tommin neuvojen avulla mä käänsin sen pelin siihen, että minä päätin koska ollaan yhteyksissä ei hän. Sitten se vaan lopetti. Ja Hyvä niin”.

  Nainen 28v, Helsinki

  Havaitsemisesta tulokselliseen toimintaan

  Koulukiusaaminen on valtava ongelma. Eri tutkimusten mukaan jopa 6–10 % koululaisista kokee kiusaamista viikoittain. Tämä tarkoittaa yli 50 000 lasta ja nuorta! Miten tämä on yhä mahdollista?

  Yrityksille

  Olen viimeisen viidentoista vuoden ajan auttanut ihmisiä uhkaavan käytöksen analysoinnissa ja uhkatilanteiden hallinnassa.

  Lähisuhdeväkivalta

  Toinen keskeinen ryhmä, jota olen vuosien varrella auttanut on lähisuhdeväkivallan uhrit. Joskus jopa vuosikausia kestänyt uhkailu.

  |

  Koulukiusaamisen

  Positiivista on, että tänä päivänä useat näistä asioista tulevat esille. Positiivista ovat myös erilaiset hankkeet ja menetelmät, joilla kouluissa yritetään kiusaamista hallita.

  Ammattilaisille

  Turvallisuusala on kehittynyt voimakkaasti erityisesti viimeisen 25 vuoden aikana, jota olen päässyt läheltä seuraamaan ja olemaan mukana.

  Yhteydenotto

  YHTEYDENOTTO

  040 505 3169

  Toimisto

  Mekaanikonkatu 15 B, 00880 Helsinki